"Неуязвимият" Брет Майкълс издава нов албум, прави турнета

Pinterest LinkedIn +

Известният американски музикант, фронтмен на глем метъл бандата Poison, актьор, режисьор, сценарист, продуцент и реалити звезда - Брет Майкълс (Bret Michaels), заяви плановете си да издаде нов солов албум през месец май и best-of компилация на Poison скоро след това, както и да реализира две турнета, първото от които още този месец.

Подобна активност не е необичайна за 47-годишния Майкълс, но се явява предизвикателство за човек, преживял масиран мозъчен кръвоизлив преди по-малко от година и сериозна операция на сърцето през януари 2011 година. Въпреки това победителят в третото издание на шоуто Celebrity Apprentice, излъчено през 2010 г., не възнамерява да забавя темпото и твърди, че се намира в перфектна кондиция.

Предстоящият си шести студиен албум, Get Your Rock On, музикантът описва като великолепно продуциран класически рок запис със съвременно звучене. Парчетата от него феновете ще могат да чуят на гиговете от предстоящото му турне, което ще стартира на 19 март от Аризона и ще включва няколко дати, подкрепени от бандата на Кевин Костнър (Kevin Costner) - Modern West.

Турнето на Poison, посветено на 25-годишнината на бандата, ще стартира на 25 май и в последствие ще бъде подкрепено от Motley Crue и New York Dolls.

 

Сподели.