Ненчо и Ненка от "Комиците" превзеха и театралната сцена

Pinterest LinkedIn +

На едни от най-популярните образи на "Комиците" - Ненчо и Ненка, сцената на залата в кино "Люмиер" вече им е твърде тясна.

Новият любимец на публиката - Ненчо Илчев и топ звездата на шоуто Любо Нейков като половинката му, до броени дни ще продължат приключенията си не само в ефира на bTV, но и в Театъра на Българската Армия.

Илюзионисткият авторски спектакъл "Магията на Ненчо" е пиеса не само за детската аудитория, но и за хора от всички възрасти, които обичат да се забавляват, независимо от годините.

Зад реализацията му отново стои продуцентската къща Dreamteam, която е и в основата на популярното телевизионно предаване.

"Този спектакъл е мечта на Ненчо от 20 години и ние си казахме - защо да не го направим?!”, призна продуцентът Евтим Милошев.

Другият  - Любо Нейков - пък е твърде зает да репетира в ролята на Ненка, която ще асистира на Илчев при фокусите на сцената. Ако и вие сте сред почитателите на "Комиците", то едва ли ще пропуснете да сте сред публиката - пиесата стартира от 26 ноември.

Сподели.