Немският транс хаус диджей Timo Maas идва в България

Pinterest LinkedIn +

На 25 ноември, петък, немският транс хаус диджей Тимо Маас ще направи 3-часов лайв зад грамофоните на клуб "Ялта".

Преди броени дни стана ясно, че той отново е сред 100-те най-добри диджеи в света, според допитването на водещата за жанра медия сп. "DJ Mag", в което се включиха над 120 000 меломани от цял свят.

Тимо Маас, който в момента бива сравняван с Fatboy Slim заради универсалния успех на музиката си, е заявил, че отдавна чака гостуването в България, защото като малък е летувал на Черно море и имал добри спомени, съобщиха организаторите на визитата му.

През м. юни тази година излезе вторият му албум - "Pictures",  продължаващ започнатото с дебютния "Loud" от 2002 г., но адекватен на тенденциите в електронната музика на 2005 г. В него участие записват новото попъление в обкръжението на Маас Джо Кейт (Jo Kate), вокалистът на Placebo Брайън Молко (Brian Molko) и певиците Нене Чери (Neneh Cherry) и Келис (Kelis).

Освен на музиката си, при престоя си в България Тимо Маас ще отдели време и на видеогейминг в хотелската си стая - едно от двете му по-специални изисквания към организацията от българска страна.

Второто е за каса от любимата му бира, която да бъде на негово разположение по време на сета му.

Сподели.