Necro реди рими в София

Pinterest LinkedIn +

Популярният рапър Necro ще направи първата си визита у нас. Концертът на бруклинския изпълнител, ще се състои на 29 октомври в столичния парти център "4 км".

Ron Braunstein, познат с псевдонима си Necro, е роден в Бруклин, Ню Йорк, като освен изпълнител той е и режисьор и продуцент в лейбъла си "Psycho+Logical-Records". Музиката на Necro e повлияна от изпълнители като Rakim, Kool G Rap, Big Daddy Kane,
Slayer, Megadeth и други.

През годините Necro работи с популярни музиканти от метъл и хардкор сцената, сред които Игор Кавалера (Igor Cavalera) от Sepultura, Джон Тарди (John Tardy) от Obituary и много други.

Електронни билети за концертa на Necro могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.