Нецензуриран откъс на "Конан Варварина" - най-скъпият филм, сниман в България

Pinterest LinkedIn +

По-малко от месец преди официалната поява на най-скъпата кино продукция, снимана някога в България - "Конан Варварина" (Conan the Barbarian), Lionsgate подгрява феновете с нецензуриран откъс от филма.

Епичният блокбъстър, чиято реализация в Бояна, Перник, Витоша, минния музей в Перник и др. коства на създателите си колосалната за нашите географски ширини сума от 90 млн. долара, се очаква на екран на 19 август.

Адаптацията по едноименния роман на Робърт Хауърд (Robert Howard) логично няма да избегне сравненията с оригинала от 80-те години, с който изгря звездата на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger). Сега, главната роля в продукцията на режисьора Маркъс Ниспел (Marcus Nispel) е поверена на младока Джейсън Момоа (Jason Momoa), който поне откъм визия съвсем не отстъпва на именития си предшественик, и който нашумя напоследък с хитовия сериал на HBO - Game of Thrones.

Партнират му имена кат Роуз Макгоуън (Rose McGowan), Рейчъл Никълс, Стивън Ланг, Рон Пърлман (Ron Perlman), а от българските попълнения, безспорно, най-позната е Диана Любенова. В отделните еротични масовки пък, можете да различите и красавици от конкурса Miss Playmate of the Year 2010.

Иначе, сюжетната линия проследява приключенията на Конан, след като баща му е убит, а селото му - изгорено. По пътя си към отмъщението, той се изправя не само срещу виновника за трагедията - Калар Зим, но и срещу могъща вещица и куп страховити чудовища.


Сподели.