Не пропускай безплатния концерт-промоция на първия албум на Brazz ViliDJ - Blow Your Brainzz Out

Pinterest LinkedIn +

Най-популярният български духов оркестър - Brazz ViliDJ - записа своя първи студиен албум. Проектът е реализиран в последните месеци на 2013 година, а какво се е получило в студиото на Music Clinic Records Вили Стоянов и останалите музиканти от бандата ще ни разкрият на 17 януари в Sofia Live Club. Входът е свободен.

Blow Your Brainzz Out включва 15 авторски композиции, като повечето от тях са написани от тромбониста Вили Стоянов – лидера на Brazz ViliDJ. Останалите парчета са дело на Мишо Йосифов (неговото "Героично" дава начало на албума), Димитър Льолев, Антони Рикев и Ангел Заберски. 

Вокалите в две от трите вокални изпълнения в албума са поверени на Деси Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers) и на Майкъл Флеминг (Tri-o-Five).

"Going Out (Деси Андонова) и We Come In (Майкъл Флеминг) са чудесни парчета, но вокално-инструменталната творба, която най-точно отразява духа и характера на Brazz ViliDJ, несъмнено е Cummon. Създадена от Вили Стоянов и пламенно изпята от него и от останалите момчета от бандата, Cummon е тяхната визитка, техният призив към света, както и признанието им какво обичат и умеят да правят най-добре".

Имената на останалите гост-музиканти, доброволно замесили се в записването на Blow Your Brainzz Out, са: Ирина Стоянова (цигулка), Божидар Василев (тромбон), Радослав Славчев (бас), Светослав Неделчев (бас) и DJ Jijo.


Сподели.