Не може да не затанцувате на Бруно Марс и неговото Carpool Karaoke

Pinterest LinkedIn +

Бруно Марс е поредната звезда, която се повози заедно с Джеймс Кордън и изпя заедно с него някои от най-хитовите си парчета. Ако не станете да танцувате, след като изгледате видеото, ще бъдем истински изненадани. Бруно отново беше заложил на памучна риза в свежи цветове, златни накити и шапка, която се превърна в негова запазена марка. Освен че ни дава възможност да чуем Locked Out of Heaven and Grenade, видеото разкрива любопитни подробности за любовта към Елвис Пресли, която е тласнала Бруно към музиката, както и какво задължително желае да има в гримьорната си нашумелият музикант.

Бруно Марс е поредната звезда, която се повози заедно с Джеймс Кордън и изпя заедно с него някои от най-хитовите си парчета.

Ако не станете да танцувате, след като изгледате видеото, ще бъдем истински изненадани. Бруно отново беше заложил на памучна риза в свежи цветове, златни накити и шапка, която се превърна в негова запазена марка.

Освен че ни дава възможност да чуем Locked Out of Heaven and Grenade, видеото разкрива любопитни подробности за любовта към Елвис Пресли, която е тласнала Бруно към музиката, както и какво задължително желае да има в гримьорната си нашумелият музикант.


Сподели.