NBC обяви новите сериали Playboy и Grimm, "Излъжи ме" пада от ефир (Видео)

Pinterest LinkedIn +

NBC обяви официално кои нови заглавия ще се появят в мрежата им през сезон 2011-2012 година. Безспорно, най-любопитната продукция е сериалът Playboy (или Playboy Club), чието действие се развива през 60-те години на миналия век.

Историята се върти около собствениците и т.н. "зайчета" от популярния едноименен клуб в Чикаго. Сред звездите в него са новоизгряващият секссимвол Амбър Хърд (Amber Heard), Джена Дюън (Jenna Dewan), Дейвид Кръмхолц (David Krumholtz) и др.

Другото по-атрактивно заглавие е Grimm - фентъзи хорър сериал, частично основан на приказките на братя Грим. Действието в него се развива в алтернативна вселена, в която живеят създания от класическите им творби.

Сценарият на пилотния епизод е дело на Дейвид Гринуолт (David Greenwalt), работил по "Бъфи, убийцата на вампири", а сюжетната линия разказва за полицейско управление в градче, в което се случват необясними магични събития. В ролите ще видим Кейт Бъртън (Kate Burton), Реджи Лий (Reggie Lee), Клеър Кофи (Claire Coffee) и др.

Същевременно от NBC разочароваха феновете на нашумелият сериал "Излъжи ме" (Lie to me) с Тим Рот (Tim Roth), който официално вече е канселиран. Същата участ достигна и широкорекламирания Wonder Woman на FOX, в чийто пилотен епизод се снима Ейдриън Палики, и за който се очакваше да стартира съвсем скоро в американския тв ефир.


Сподели.