NBC гони Джей Лено, нямал рейтинг

Pinterest LinkedIn +

Босът на прочутата американска телевизионна мрежа NBC Джеф Гаспин (Jeff Gaspin) разкри, че съществува реална вероятност компанията да се раздели с може би най-хитовия си водещ - Джей Лено (Jay leno).

Причината - ръководството обвинява Лено, че заради него е паднал рейтингът на вечерните й местни новини. От старта си, новото шоу върви преди новинарската емисия, но рейтингът му е далеч от този, който беше, когато се излъчваше след тях.

Разбира се, водещият не е особено съгласен с критиките, тъй като според договора си, не е паднал под обявената аудитория, но конфликтът вече е налице и той може да реши да премине в някоя от конкурентните мрежи като ABC и CBS ( както се случи преди време с Дейвид Летърман).

Иначе Лено трудно би могъл да се похвали със същата гледаемост, както когато водеше "Шоуто на Джей Лено", но то се излъчваше в доста по-късен часови пояс.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.