Naughty Dog представи нов персонаж от The Last of Us (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Освен коравия Джоел и твърде умната за тинейджърската си възраст Ели значима роля в сюжета на The Last of Us ще играе Тес – нов персонаж, представен от Naughty Dog чрез мейкинг видео.

Въпросното включва две сцени, показани на различни етапи от разработка, като се започне от улавянето на движенията на актьорите (motion capture или mocap), мине се през анимирането на заснетия материал и се стигне до вида, в който ще бъде включен в геймплея.

Актрисата, изпълняваща ролята на Тес, е 35-годишната Ани Уершинг, чиято филмография включва изяви в хитови сериали като General Hospital и "24". В двете сцени й партнира Трой Бейкър, който изпълнява ролята на Джоел, като двамата са партньори в по-друг смисъл и в играта. Тес е описвана като "силна, умна и жилава".

В образа на Ели влиза звездата в актьорския състав на The Last of Us Ашли Джонсън, позната от участията си в What Women Want, The Avengers и The Help.

След демонстрацията й на E3 2012 The Last of Us спечели пет Game Critics Awards, а на отминалите по-рано този месец награди на Spike TV стана ясна премиерната дата на играта, разработвана от създателите на Uncharted сериите ексклузивно за PS3 – 7 май 2013 г.

Сподели.