Натали Еманюел от Game of Thrones защитава секса и голотата в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Колежката на Емилия Кларк (Emilia Clarke) от Game of Thrones - Натали Еманюел (Nathalie Emmanuel) - защити сериала от нападките по повод прекомерната голота и секс, които се показват в него.

Актрисата, която играе ролята на Мисандей, сподели в интервю, че по този начин историята изглежда много по-реалистично, отколкото ако отсъстваха убийствата и сексуалните актове.

"Всеки има право на собствено мнение и ако тези неща ви идват в повече, значи всичко е наред. В книгите всичко е първично и истинско и точно затова хората обичат и сериала, който не се бои да прекрачи границите, за да ви шокира или ядоса.", коментира Еманюел в интервю за Daily Star Sunday.

Тя добавя, че сексът не е нещо извънземно, а нормална и съвсем реална човешка дейност, а секс сцените в Game of Thrones придават реализъм и автентичност на поредицата. "Точно това е нещото, което сериалът прави наистина добре", посочва актрисата.

Запитана дали би се съблякла за еротична сцена, Натали Еманюел отговоря, че зависи от сцената, но като цяло не се срамува от тялото си и няма нищо против.

Сподели.