Наша миска заби гръцки милионер! Тафкова бяга от България?

Pinterest LinkedIn +

Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова, забеляза Show.bg. Моделката се постна от популярния остров Тасос, където я засичаме вече за втори път в рамките на месец.

Според наши добре осведомени източници причината за честите пътувания на Тафкова до южната ни съседка далеч не е само ваканционно развлечение. Брюнетката е забила гръцки олигарх, заради когото са и постоянните й воаяжи.

Местният богаташ се занимавал основно с недвижими имоти, но движел и дългогодишен бизнес с нефт, с което бил известен в олигархичните среди. Подвизавал се предимно в Солун, където притежавал огромен 3-етажен палат на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

Милионерът, който според нашата информация бил на около средна възраст, настоявал Мис България да се премести в гръцката му хасиенда. 23-годишната Тафкова сериозно обмисляла напускането на родината и нищо чудно скоро да се окаже, че е поредната ни миска, избягала от България в името на любовта.

Самата Венцислава обаче категорично отрича да си има приятел, макар вече неколкократно да е засичана из тузарските столични барове в компанията на един и същ мъж.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.