НАП, ЧСИ и банки погнаха Годжи! Милчев дължи стотици хиляди

Pinterest LinkedIn +

Георги Милчев – Годжи се намира в много тежко финансово състояние, пише в. „България днес”.

Според информация на изданието доскорошната дясна ръка на Слави има сериозни задължения, в това число и към държавата. Непогасените давания са натрупани от най-новата фирма на Милчев – „Арт Инфлуенс”. Във въпросната той е в съдружие с годеницата си и майка на дъщеря му Надежда Дончева.

Справи показват, че дружеството се занимава с продуциране и менажиране на артисти, с производство и реализация на шоупрограми и с аудио-визуални продукти. Идеята на Годжи била до такава степен да развие компанията си, че да засенчи и надмине дори Дългия. Нещо, което никой друг не се осмелявал да си помисли.

Сметките на шоумена обаче излези криви. А самият той – сериозен длъжник.

Наскоро срещу „Арт Инфлуенс” е заведено изпълнително дело от страна на НАП. От финализираната преди дни процедура става ясно, че музиканта дължи десетки хиляди лева данъци. Заедно с лихвите и просрочията сумата набъбва над 100 000 лева.

Парите се добавят към останалите задължения, които Милчев има. А фирмата е поредната такава негова, върху която е наложен запор.

Изданието допълва още, освен НАП и ЧСИ, който е наложил запор, Годжи е атакуван и от известна банка. От нея той е теглил кредити за немалки суми, които не е погасявал.

Така положението му във финансов план става още по-нерозово. А възможността да догони Слави – се топи.

Сподели.