Най-важните анонси на Game Awards 2014 (Трейлъри)

Pinterest LinkedIn +

На 5 декември 2014 година по време на шоуто по раздаването на Game Awards 2014 в Лас Вегас студиото The Fullbright Company, най-известно с Gone Home, обяви следващото си заглавие – Tacoma, чиято премиера е планирана за 2016 година. Това бе само един от многото значими анонси, направени в хода на разпределението на първите "гейм Оскари". По-долу ще откриете и останалите.

Nintendo фиксира 13 март 2015 година като премиерна дата на Codename STEAM и разкри плановете си да издаде Wii U ексклузивната Star Fox преди следващата Legend of Zelda за същата платформа, тоест по някое време през 2015 година.

Stoic Studios обяви продължението на The Banner Saga.

Шведският филммейкър Йосеф Фарес – режисьор и сценарист на Brothers: A Tale of Two Sons – е основал ново студио, наречено Hazelight Studios, и вече е намерил издател на първото му IP в лицето на Electronic Arts.


Вижте пълния списък с победителите на Game Awards 2014 ТУК >>>


Godzilla на Bandai Namco ще излезе за PS3 и PS4 през лятото на 2015 година.

Робърт Боулинг, без който Call of Duty нямаше да бъде това, което е, ще издаде първата продукция на своята компания Robotoki, озаглавена Human Element, през ноември 2015 година във версии за Xbox One, PS4 и PC.

Играещите The Witcher 3: Wild Hunt ще могат да имат няколко игрални персонажа, обяви CD Projekt Red. Въпрос на интерпретация на показания тийзър е дали ще се избира между Ciri и Yennefer, или ще могат да се развиват едновременно.

Сподели.