Най-смешните руски скечове тръгват по bTV cоmedy (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Поредна доза хумор очаква зрителите на комедийния канал bTV cоmedy.

"Хаосът в страната, политиката, телевизията, хаосът навсякъде около нас даде възможност на шоуто 'Маски' да се появи на бял свят", разказва създателят на комедийната програма "Маски", Георгий Делиев.

Tрупата е сформирана през далечната 1984 година; характеризира се със собствен неподражаем стил и духовитост в шаржирането на действителността. Краткометражните филмчета (26-52 мин.), в стила на нямото кино, се излъчват от 1992 година досега.

Комедийната програма "Маски" включва скечове, клоунади на актуални и злободневни теми от днешния ден на Русия, Украйна и народите, живеещи на територията на бившия СССР.

"Когато ми задават въпроси за моите филми, скечове, спектакли - Какво сте искали да кажете? Какъв смисъл влагате в този кадър? – обикновено не отговарям. Не защото не зная какво да отговоря. Просто, ако нещо не е ясно от самото произведение е безсмислено да се разшифрова", казва още Георгий Делиев.Ползвайки езика на сатирата и пантомимата, "Маски" интерпретира и исторически факти, като често борави с откровено цинични и нецензурни реплики.

Шоуто ще завърти в ефира на bTV cоmedy на 3 март и ще се излъчва всяка сряда и петък от 17:30 часа.

Сподели.