Най-новото попълнение на българската поп сцена – 19-годишната Бриела

Pinterest LinkedIn +

Най-новото попълнение на българската поп сцена – 19-годишната Бриела представя дебютното си парче и видео към него "Boom Pow". Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски дух.

Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на един от най-харесваните музикални формати "Гласът на България", в който стига до трети кръг. Шоуто е част от пътя към сбъдване на мечтата ù да изгрее на музикалната сцена. Тя обаче идва след много години подготовка – едва на 7 години тя се явява на първия си конкурс "Мис малки таланти". В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във "Voice Academy", където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.

Зад песента на Бриела стоят Преслав Бориславов и Борислав Тонев от "Cool Kid$", а видеото е дело на режисьора Радостин Събев-Шошо.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.