Най-нестандартните кейсове за iPhone 5 и 5S, които сте виждали някога

Pinterest LinkedIn +

Успехът на Apple с техния iPhone е неоспорим. Дори по някаква причина да не харесвате ябълковата компания, фактите са си факти: през януари тя отчете най-голямата си печалба за всички времена, а приходите на Samsung и на другите постоянно се свиват.

Логично, покрай успеха на компанията на Тим Кук успяват да припечелят и доста други фирми, предлагайки различни аксесоари и калъфи за i-устройствата. В огромната си част те са стандартни – практични или полезни, но сравнително скучни. От време на време обаче попадаме на нещо толкова необичайно, че просто няма как да не го споделим с вас!

Преди време ви показахме елитните калъфи от аржентинска волска кожа Vaja и наистина си мислехме, че поне в тази категория сме стигнали върха на сладоледа. Оказва се, че дълбоко сме грешали – волската кожа е направо бакалска хартия в сравнение с това, което ще видите по-долу. Всички модели са за iPhone 5 и 5S.

2MeStyle

Представяме ви калъфите от серията 2MeStyle – някои от най-необичайните кейсове, с които можете да облечете смартфона си. Вземете например 2MeStyle Chocolate Gold Metal Cover (цена 239 лв., намалена на 139 лв.) – той е изработен от телешка кожа ръчно от италиански щавачи от Тоскана. Дори не сме напълно сигурни какво извършва щавачът, но звучи като човек, който си разбира от работата.

2MeStyle

Ще си кажете: "телешката кожа не е кой-знае колко по-така от волската, ползвам и двете ежедневно в личния си самолет и не виждам разлика". А какво ще кажете за 2MeStyle Croco Cover (цена 239 лв., намалена на 139 лв.) – кейс от крокодилска кожа? Такова нещо не се вижда всеки ден. Вътрешната му част, както и на останалите калъфи от серията, е покрита с мек микрофибър, който предпазва устройството от надраскване.

2MeStyle

Ако пък искате тънко да намекнете нещо на половинката си, защо не й подарите кейс от змийска кожа? 2MeStyle Python Cover (цена 239 лв., намалена на 139 лв.) и 2MeStyle Python Metal Cover (цена 239 лв., намалена на 149 лв.) са точно за такива идеи. От името сами можете да се досетите от каква кожа са направени, макар че са стилни и не им личи особено.

Ако искате нещо, на което му личи, вземете си 2MeStyle Python Gold Leaf Metal Cover (цена 239 лв., намалена на 139 лв.), при който змийската шарка е ясно различима. Ако пък предпочитате дизайна тип "портфейл", можете да се спрете на 2MeStyle Python Wallet Cover (цена 279 лв., намалена на 159 лв.).

2MeStyle

Разбира се, никоя колекция, включваща змийска и крокодилска кожа, няма да е завършена без екземпляр, който е покрит с камъни "Сваровски". Ще се спрем само повърхностно на тях, понеже, след като сте се сблъскали с нещо, направено от питон, едва ли обикновени кристали ще ви бъдат интересни. Накратко, имате избор между модел с малко камъчета като 2MeStyle Matelasse Leather Cover (цена 199 лв., намалена на 99 лв.) или модел с повече, например 2MeStyle Swarovski Cover (цена 599 лв., намалена на 329 лв.).

След всичко това не знаем как ще намерим нещо по-нестандартно за следващия път, но ако попаднем на кейс от пера на грифон, ще ви държим в течение.

Купи 2MeStyle Chocolate Gold Metal Cover ТУК

Купи 2MeStyle Croco Cover ТУК

Купи 2MeStyle Python Gold Leaf Metal Cover ТУК

Купи 2MeStyle Python Metal Cover ТУК

Купи 2MeStyle Python Cover ТУК

Купи 2MeStyle Python Wallet Cover ТУК

Купи 2MeStyle Swarovski Cover ТУК

Купи 2MeStyle Matelasse Leather Cover ТУК

Купи 2MeStyle Fabric Crystal Cover ТУК

Купи 2MeStyle Fabric Crystal Cover ТУК

Сподели.