Най-модерните декорации и орнаменти за всекидневната

Pinterest LinkedIn +

Всекидневната е най-посещаваната стая на къщата. В нея вече се събира семейството или се канят гостите. Затова трябва да се отдели голямо внимание над декорацията в тази стая. Не е трудно да я украсите със собствените си ръце. Просто следвайте тези няколко съвета.

Аксесоарите за всекидневната са много важни, защото от тях зависи крайната атмосфера. Много е важно при избора на аксесоари за нашия интериор те да се допълват взаимно и да са не само модерни, но и универсални. Когато избирате аксесоари за вашия хол търсете тези, които ще ви помогнат да постигнете ефекта домашна топлина. Аксесоари, които затрудняват функционирането или твърде многото декорации, бързо ще разрушат ефекта, който сме успели да постигнем. Един от най-модерните цветове на този сезон е златисто, зелено, тъмносиньо, черно, бяло и кафяво. Всички тези цветове са ярки, те са идеално допълнение към уютен и елегантен интериор. Аксесоарите с метален гланц не излизат от мода много сезони. С нетърпение посягаме към артикули в цвят сребро, злато или бронз. Тези цветове винаги ще работят добре, ако стаята ви е в екстравагантно, бляскав стил. Синьото е цветът, който ни утешава и ни успокоява. Ако холът ви е в светли цветове, сините аксесоари ще освежат интериора и ще създадат приятна, успокояваща атмосфера. Зелени цветове като бутилково зелено идеално ще допълни гореспоменатите метални цветове. Все по-склонни сме да посегнем към аксесоари в черно, които идеално пасват на интериори със скандинавски цветове като бяло и сиво.

мека възглавничка

Функционални аксесоари

След като разбрахме на кои цветове си струва да обърнем внимание, сега нека помислим какви аксесоари напълно ще променят атмосферата на всекидневната, която вече може би започна да ни отегчава. Модните аксесоари към хола са предимно флористични аксесоари. Противно на външния вид, всекидневната е трудно място за почистване поради множеството мебели и аксесоари в нея. Следователно, освен естетическата стойност трябва да се вземе предвид и полезността на артикулите. Декоративните възглавници, особено тези с флорален мотив, ще бъдат най-бързият начин да промените стаята си. Такива възглавници ще ни осигурят комфорт, докато си почиваме на дивана, но и ще добавят цвят. Струва си да се обърне внимание и на килимите в различни интересни цветове и текстури. Друг артикул, който можем да използваме всеки ден и в същото време да го ползваме като декорация са интересни лампи, които може да са настолни лампи осветяващи работното ни място, и в същото време допълващи декора. Гостите ви няма на какво да седнат? Пъстрите столове, фотьойли и пуфове са истинската стрела в десятката. Те ще вдъхнат живот на подредбата на вашия интериор и ще спасят къщата ви при посещение от голяма група приятели. Ако сте разбрали, че любимите ви книги и списания лежат в различни ъгли на апартамента, това означава, че спешно имате нужда от библиотека!

Във всяка всекидневна също си струва да имате класически аксесоари като часовник и цветни картини, които ще ви помогнат да подредите пространството върху празни гардероби и в същото време да създадете приятна атмосфера. Смятате, че стаята ви е твърде малка? Огледалото е чудесно решение, което допълнително ще увеличи визуално площта на стаята. Освен това, огледалото олицетворява елемента вода, който е безформен и може да се адаптира към околната среда.

Малки аксесоари, които ще направят голяма промяна в атмосферата на стаята със сигурност ще бъдат ароматни свещи и вази или саксии, пълни с красиви цветя. Когато сме избрали ефективна саксия, си струва да се уверим, че в нея винаги има живи растения. Растенията в къщата носят много предимства: те имат положителен ефект върху нашето настроение и нашето благополучие и перфектно допълват целия декор.

Най-важното е цялата подредба да образува едно цяло, а също така да помогне за създаването на топла семейна атмосфера. Възприемането на стаята ни също се влияе преди всичко от цветовете, които доминират в нея, но и от осветлението. Ето защо в тъмна стая трябва да изберете аксесоари със светли цветове, защото тъмните аксесоари ще намалят визуално стаята ни и ще създадат мрачна атмосфера. Тук ситуацията е ясна. Ако имате тъмна стая, фокусирайте се предимно върху ярка подредба, а в случай на светли цветове, използвайте дори черни аксесоари. Всъщност декорациите и цветовете създават атмосферата, също така придават уникален стил. Следвайки посочените по-горе съвети можете да сте сигурни, че ще избегнете грешката с грешно подбрани аксесоари и че няма да развалите декора си.

декоративно столче

Интересните аксесоари са неразделен елемент от всяка вътрешна подредба. При създаването на различни аксесоари за дома, Sinsay се ръководи от функционалността и водещите тенденции в подреждането на местата. В www.sinsay.com/bg/bg ще намерите интериорни аксесоари в страхотно съотношение цена-качество (от 2,90лв. !)

Сподели.