Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

Pinterest LinkedIn +

Обхвана ли ви вече коледното настроение? Ако във вашия случай въпросното състояние на духа се изразява не толкова в идеята за отрупаната трапеза, колкото в завладяващото желание да зарадвате близки и приятели с готини и оригинални подаръци, на които не просто ще се зарадват, а ще реагират с "Уау!", тогава сте попаднали на точното място! Пригответе се за изчерпателен списък, от който по всяка вероятност не бихте премахнали нищо!

За ваше улеснение ще групираме предложенията по категории, така че бързо да се ориентирате къде най-напред да погледнете според интересите и предпочитанията на човека, чийто подарък обмисляте.

Той или тя обича да приключенства и пътува надлъж и шир в търсене на нови места, нови изживявания и уникални спомени, в които намира истинския смисъл на живота? Тогава скреч картите на CreativEgg са може би най-добрата отправна точка!Купи скреч карта на България ТУК

Купи скреч карта Делукс ТУК
Купи скреч карта Столици ТУК
Купи приключенска скреч карта ТУК

Има ли в неговата или нейната къща живи растения? Колко често теми на разговорите ви са екологията и природосъобразният начин на живот, а най-ценените нови придобивки са ръчно направените аксесоари за дома, в идеалния случай чрез някаква форма на рециклиране?

Всъщност и без да умувате над подарък за човек, който заема всяка свободна площ от дома си със саксии, гарантирано ще уцелите в десетката с кой да е от зелените подаръци на CreativEgg, като например тези тук. Стига да няма котка, разбира се. И още повече - ако вече има потомство на конструктивна възраст.Купи яйчице с петуния ТУК

Купи яйчице с ягоди ТУК
Купи морковче в кутия ТУК
Купи кученце Шипон ТУК

Идва ред на купонджиите от вашия приятелски кръг, чийто дом (и сърце) винаги са отворени за хора с вкус към живота и за повишаващите градуса на настроението напитки. Да им връчвате по всеки повод бутилка водка, уиски или ром отново и отново, чиято история, преди да се озоват в зелените кофи, обикновено е твърде мимолетна, сигурно не ви носи кой знае какво удовлетворение.

Затова предлагаме да разчупите клишето и да им завещаете нещо наистина специално, точно като за тях! Само вижте и дерзайте с непосилната задача да изберете едно от тези супер яки предложения!

Купи формички за лед Титоник ТУК

Купи формички за лед Ледени китари ТУК
Купи формичка за лед СкеЛедче ТУК

В следващата селекция, която при всички положения най-себично ще ви накара да се замислите дали да правите подарък на някой друг, или на себе си, също има находчиви предложения за другарчета от горната категория. Като например любимия ни тирбушон, на който лепнахме прякора Дългия Джон Силвър.

Освен това в нея ще намерите нещичко и за мацката, в чиято кухня винаги мирише на прясно изпечени сладкиши, а над котлона се вие ароматна пара на нещо адски вкусно… Ммм, едно Слънце за закуска?Купи печат Home Made ТУК

Купи черпак Неси ТУК
Купи пиратски тирбушон ТУК
Купи Слънце за закуска ТУК

Вече сложихме отметка във всички останали графи - останаха само онези, за които имате едно наум да доставите радост не само на възрастен човек, но и на някое готино хлапе, което поне веднъж ви е подарявало рисунка и което освен на кукли и коли обръща внимание на моливи и боички.

Готови сме да се обзаложим, че с този симпатичен мечо, а за по-големите – с часовника – ще оберете точките, без да се изхвърляте с грандомански изяви. Дайте на малкия творец "бяло платно" (или в случая водоустойчива бяла хартия) и ще направите щастливи най-малко трима души, в това число себе си!


Купи хартиено мече ТУК

Купи хартиен часовник ТУК

Е, не се ли крие именно в това духът на Коледа?

Сподели.