Най-големият батут парк в България отвори врати

Pinterest LinkedIn +

Най-големият батут парк в България AREA 52 отвори врати. В него всички желаещи ще могат да предизвикат гравитацията и да скачат на батут, докато нивото на ендорфини не стигне максимума. 

За всички фенове на танците, хубавата музика и скоковете в Area 52 всеки петък ще има Beat Nights Party. Този петък (22 декември) точно в 20:00 часа светлините ще изгаснат, музиката ще се усили и ще започне истинското забавление, за което ще се грижи DJ ALEX и неговите най-големи хитове.

В AREA 52 малки и големи ще могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателствата. Посетителите ще имат възможност да решават дали да правят космически забивки, да бягат по стена, да си направят гладиаторска битка с приятел, да посетят уникален фитнес клас, да скочат в огромна въздушна възглавница, да балансират по опънато въже, да изпитат ловкостта си с маймунските блокчета, да се изкачат по подвижни греди, да подложат на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминават през тренировъчната мрежа, да предизвикат издръжливостта и интелекта си с интерактивната стена, да почувстват радостта от катеренето или да се впуснат в друго преживяване.

Знаете ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? Инструкторите начело на уникалните фитнес класове в "AREA 52 Фитнес" знаят. За разлика от повечето спортове, този вид нискоинтензивна кардио тренировка редуцира напрежението, което се оказва на долните крайници и ставите, докато ви зарежда с адреналин и добро настроение за дълъг период от време. Също така въздейства положително върху лимфната система и подобрява баланса и координацията. При участие в упражненията се освобождава ендорфин (хормонът на щастието), който укрепва имунната система.

Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини. Батут парк AREA 52 разполага с професионални състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Специална зона е отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у дома.

След изтощителните занимания, разбира се, идва ред и за почивка. AREA 52 Café е мястото, където посетителите могат да релаксират и да опитат разнообразието от предлаганите храни и напитки, докато обсъждат кой е направил най-впечатляващия скок.


Сподели.