Най-добрите iPhone апликации за 2008 г.

Pinterest LinkedIn +

И без много напрягане на мозъчните си апарати, можем да обявим iPhone за може би най-модния масов технически продукт за 2008 г. Получихме го в 3G вариант, получихме и плеяда от страхотни апликации за него.

Не на последно място, притежателите му в България получиха и множество завистливи погледи от своето обкръжение. В един подчертано новогодишен артикъл ще ви представим най-добрите по наше мнение апликации за придобилия култов статут мобилен телефон на Apple.

Bloom

Свали

Предлага се от: 7 октомври 2008

Цена: 3.99 долара


Крайно улеснена апликация за създаване на ембиънт музика от Brian Eno. Ние ще допълним, че през свободното си време наистина можеш да тестваш своите диджейски способности само с помощта на пръстите и да създаваш добри съчетания от звуци, упражнявайки тайминга на слуховия си апарат и усещане. В краен случай, просто можеш да оставиш Bloom да генерира безкрайно количество музика, на която ще акомпанира и стилна визуализация.

Google Earth

Свали

Предлага се от: 25 октомври 2008

Цена: Безплатна

Популярната десктоп апликация във вариант за iPhone. С други думи, Земя-та в твоите длани. Сега и с възможност за ротация посредством реагиращия на допир екран. Сериозно, ако някой преди две години ни беше казал, че ще получим напълно функциониращ Google Earth за телефон, вероятно нямаше да му повярваме. Задължителна апликация за твоя iPhone.


AOL Radio

Свали

Предлага се от: 30 май 2008

Цена: Безплатна

AOL Radio включва над 200 различни станции, в които ще можеш да чуеш повече от 25 музикални жанра. За първи път собствениците на iPhone ще имат достъп до стотици музикални станции, плюс широк спектър от програми, от които можеш да научиш за новостите в сферата на спорта, политиката и новините като цяло. Споменахме ли, че всичко това е безплатно?

Fring

Свали

Предлага се от: 1 октомври 2008

Цена: Безплатна

Единственият месинджър клиент, от който се нуждаеш. Сериозно. С поддръжка на Google Talk, AIM, Skype, MSN, Yahoo, ICQ, Twitter наистина не се досещаме какво повече можеш да желаеш. При това, без да се налага да споделяш и стотинка със създателите на клиента. Последните, между другото, ни убиват с "нахалството" си, тъй като в комплекта влиза и VoIP обаждания чрез Wi-Fi.

Remote

Свали

Предлага се от: 28 Юни 2008

Цена: Безплатна

Самото име красноречиво подсказва за какво служи тази апликация. Бъди мобилен DJ, контролирайки музиката, поместена на твоя компютър или Apple TV. Плейвай, паузирай, пропускай – iPhone дистанционното е в ръцете ти. Виж твоите тракове, плейлисти и обложки на албуми на екрана на iPhone, все едно си застанал пред личния си компютър. Напомняме, че манипулацията над живи индивиди все още не е достъпна в тази версия. За тях все още действай по старому.

 

Snow Reports

Свали

Предлага се от: 13 октомври 2008

Цена: 1.99 долара

Зима е. Коледните празници за теб са (евентуално) отживелица. Време е да махнеш паяжините от сноуборда си. Snow Report ще ти позволи винаги да си информиран за условията на любимите си писти по земното кълбо. Ще ти поднесе и персонализирана информация, специфична за твоите нужди. Жизнено необходима апликация, ако обичаш да караш ски или сноуборд.

i.TV

Свали

Предлага се от: 10 ноември 2008

Цена: Безплатна

Елегантен телевизионен гайд, представяне на най-новите холивудски продукции и популярни предавания. Напълно безплатен. Единственият недостатък е, че Старият Континент е вън от "играта". Поне за момента. 

Сподели.