Най-добрите филми за 2019 година

Pinterest LinkedIn +

Вече преполовихме 2019 г. и досега никоя година не е представлявала такова кино приключение. Холивуд сервира интересен и разнообразен списък с филми от всички жанрове, които гледахме от началото на януари. Някои по-големи и някои не толкова големи заглавия присъстват, но всичките са чудесен избор за кино вечер. Има повече от няколко заглавия, които наистина изпъкват. Това е списъкът с тези няколко филма, подготвен за нас от Vibes.bg.


Отмъстителите: Краят

Отмъстителите - краят
  • Рейтинг: 8,6/10
  • Дата на премиера: 26.04.2019 година

Феновете на "Марвъл", каквито са по-голямата част от нас, прекарват последното десетилетие, развълнувани за излизането на най-новия блокбcтър от "Marvel Cinematic Universe". Филмът напълно изпълни всички обещания. Цялата продукция беше едно лудо и забавно приключение, а също така и перфектен кулминационен момент на предходните 21 издания. Към момента това е най-добрият филм за 2019 г. и е много възможно той да запази тази позиция до края на годината.


Имало едно време в Холивуд

Имало едно време в Холивуд
  • Рейтинг: 8,1/10
  • Дата на премиера: 16.08.2019 година

Куентин Тарантино наистина е един от най-големите режисьори на съвременното кино, а през 2019 г. той отново се представи запомнящо се с брилянтния "Имало едно време в Холивуд". Въпреки второстепенната сюжетна линия за Чарлз Менсън филмът притежава уникална нотка и се различава от останалата част от работата на режисьора с това, че насилието не е в центъра на основния разказ. Той обаче има какво да каже за приятелствата, остаряването и израстването на характера. Рик Далтън и Клиф Бут, Леонардо ди Каприо и Брад Пит пресъздават двама от най-добрите герои на Тарантино.


Зубрачките

Зубрачките
  • Рейтинг: 7,3/10
  • Дата на премиера: 07.06.2019 година

Трудно е да не се влюбите в тази комедия. Наистина. В нея са пресъздадени събития и преживявания, в които може да се разпознаят всички зрители, и това създава специална емоционална връзка между филма и зрителите. Книгата на Оливия Уайлд е перфектен пример. Историята може да е супер модерна, но тежкото положение на Ейми (Кейтлин Девър) и Моли (Бени Фелдщайн), докато те експериментират в навечерието на завършването на гимназията, е забавно. 


Играта на играчките: Пътешествието

Играта на играчките: Пътешествието
  • Рейтинг: 8,1/10
  • Дата на премиера: 28.06.2019 година

Предвид невероятно емоционалния завършек на "Играта на играчките 3", дори някои от най-запалените фенове на "Пиксар" се оказаха малко разтревожени от развитието на четвъртото продължение на поредицата, но филмът на Джош Кули "Играта на играчките 4" успокои всички притеснения, когато нахлу в кината това лято. Филмът има легитимна история, която трябва да се разкаже, по-специално с Уди (Том Ханкс), който тръгва на пътешествие, научавайки за независимостта си. Има и много забавни моменти, точно както в живота. Героите оживяват с гласовете на актьорите Тони Хейл, Кийгън-Майкъл Кий и Джордан Пиеле.


 Midsommar

Midsommar
  • Рейтинг: 7,6/10
  • Дата на премиера: 03.07.2019 година

Ари Астър е второкурсник режисьор, който продължава да ни очарова, и остави публиката абсолютно възхитена от неговия талант във филма, пуснат това лято. Разрушителен филм, прикрит като филм на ужасите, "Midsommar" разполага с епична комбинация от зашеметяваща кинематография и терор, който разкъсва гърлото и прониква в сърцето дълбоко. Всичко това ярко осветено от слънцето, което никога не залязва. Това е странно изживяване, тъй като има някои образи, които дълго ще ви преследват в кошмарите ви, но също така имат невероятно чувство за хумор и участват в множество запомнящи се моменти. 


Надяваме се, че този списък ще се допълни с наближаването на декември, а и ще очакваме вашите любими екранизации в коментарите по-долу.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.