Нагласен ли беше финалът на Гласът на България? Вижте защо зрители негодуват

Pinterest LinkedIn +

Финалът на „Гласът на България“ беше нагласен. В това са убедени голяма част от феновете на предаването след обявяването на големия победител в 7-ия сезон – Георги Шопов.

43-годишният талант спечели напук на възрастта и тиковете си, а зрители са на мнение, че се е добрал до наградата благодарение на тях.

Гласовите данни на Шопов са безспорни, но сред финалистите е имало далеч по-комплексни и талантливи изпълнители като например Йоана, коментират на страницата на шоуто.

Факт е, че силата на Георги бе в рок музиката, където показа уникални заложби. Извън зоната си на комфорт обаче не можеше да бъде сравняван с останалите финалисти. Именно това е и причината зрителите да негодуват. Те смятат, че победителят в „Гласът на България“ трябва да бъде универсален изпълнител, какъвто Шопов не е.

„Ясно беше, че ще спечели той заради проблема си, но това не е благотворително шоу, а шоу за уникални гласове“, пишат в нета. Все пак те поздравяват победителя заради каузата му и идеята статуетката да бъде дадена на търг, а с парите се закупят кувьози.

„Аз се радвам за човека, да му е честита победата, поне има сърце, имайте сърце и вие и спрете да ръсите обиди“, апелират защитници на Шопов. „Това не е шоу за сърцатост и добродетели, а за глас“, опонират противниците.

Сподели.