Надцакването (Runner Runner)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013, 91 мин. Режисьор: Брад Фърман Сценаристи: Дейвид Левиен, Брайън Копелман С участието на: Джъстин Тимбърлейк, Джема Артъртън, Бен Афлек, Оливър Купър, Лорънс Мейсън, Антъни Маки и др. Криминален, трилър.

За филма:

Runner Runner е новата лента на режисьора Брад Фърман, когото повечето от вас вероятно свързват с криминалната драма The Lincoln Lawyer (Адвокатът с Линкълна). Фърман отново залага на криминалния жанр, а сценарият на лентата е поверен на тандема Брайън Копелман и Дейвид Левиен (Ocean's Thirteen, Walking Tall, Rounders).

Начело на актьорския екип на Runner Runner са Джъстин Тимбърлейк (In Time, Trouble with the Curve) и Бен Афлек (The Town, Argo). Към каста на лентата се присъединяват и Джема Артъртън (Hansel & Gretel: Witch Hunters) и Антъни Маки (Gangster Squad, Pain & Gain).

Историята:

Ричи (Джъстин Тимбърлейк) е студент в Принстън, който заминава за Коста Рика, защото смята, че е бил измамен от магната на онлайн залаганията Иван Блок (Бен Афлек). Изкушен от предложението на Блок за лесно богатство, Ричи е изненадан, когато научава истината за него. ФБР се опитват да принудят Ричи да им съдейства в залавянето на Блок и той се оказва изправен пред най-сложния блъф в живота си, защото ще му се наложи да заблуди и двете страни.

Сподели.