Над 200 души не успяха да видят Cherry Poppin' Daddies (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че не са особено популярни в България, веселяците от Cherry Poppin' Daddies "разпукаха по шевовете" на 13 декември столичния клуб Blue Box.

Абсолютно всички билети бяха разпродадени два дни преди концерта и всеки, който не се бе уредил с такъв, трябваше да си тръгне разочарован.

Над 200 човека се опитаха да влязат, но бяха върнати, тъй като организаторите от "Строежа" не искаха да създават дискомфорт на закупилите навреме билет. Опашката пред клуба продължи чак до 22:00 часа.

Публиката бе подгрята от КГБ, а след това вдигна градус благодарение на Skoda. Бандата на Сърмата Хари се събра специално и единствено за лайфа.

Музикантите от Cherry Popin' Daddies стартираха силно от самото начало, а вокалът Стив Пери (Steve Perry) се раздели със сакото си още след първата песен.

Това е първото посещение на бандата толкова на Изток. Цяло чудо бе, че музикантите дойдоха у нас като екстра дата на турнето.

В момента бандата е на турне в Германия, като на 12и 14 декември свири съответно в Росток и Олденбург. Момчетата трябваше да изминат 2000 километра за 48 часа, само и само да свирят у нас.
 
Get the Flash Player to see this player.
 
Сподели.