Над 1000 бъдещи звезди се записаха за участие в реалити шоуто на БНТ "Кастинг" в София

Pinterest LinkedIn +

Рекорден брой заявки за участие в новия риалити формат на БНТ "Кастинг" регистрира екипа за кастингите в София, които ще се проведат на 18, 19 и 20 януари.

БНТ ще отвори няколко студия едновременно, за да даде възможност на всички желаещи да демонстрират своите актьорски умения пред журито.

Кастингите в София ще се проведат в студията на НРТЦ (Национален радио-телевизионен център), бул. "Цариградско шосе 111" (зад The Mall) от 10.00 ч.

Поради големия интерес на желаещите да се явят на прослушванията в София, всеки регистрирал се кандидат, ще бъде информиран за деня, часа и мястото на неговото индивидуално представяне на посочения от него и-мейл в регистрационната форма.

Така всеки участник в кастинга ще получи персонален график за участието си.

Вече са известни и хората, които ще имат тежката задача да изберат 15-те финалисти от всички явили се участници в петте града в страната - Боряна Пунчева, Владимир Пенев, Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Снежина Петрова и Атанас Христосков.

В следващия етап, специалното жури, което ще оценява талантите по време на живите предавания, ще подбере 10 от тях, които да продължат в надпреварата.

Победителят в актьорското съревнование обаче ще бъде само един. Той ще спечели голямата награда – роля в нов сериал, който БНТ ще продуцира през 2012 година.

Сподели.