На път с Avtora.com

Pinterest LinkedIn +

Виж победителите в играта на Avtora.com и Караджъ турс!

и ви предизвикахме да разкажете най-вълнуващото си приключение и да опишете най-прекрасното и интересно място в света, на което сте били.

Обещахме ви, че най-добрите сред вас ще отидат на нови пътешествия.

Сега е време да изпълним обещанието си!

В продължение на 2 седмици получихме много пътеписи. Само най-добрите от тях обаче получиха заслуженото си място в рубриката На път и сред полуфиналистите.

След труден и оспорван избор, вече са ясни и двамата победители!

Голямата награда в нашия конкурс - екскурзия за двама до Истанбул  печели пътеписът на Мая Фадеева от София "Любляна - 24 часа на ръба на Балканите“. Вълнуващият разказ за границата между Европа и Балканите ще отведе победителя на пътуване към другия предел на полуострова – ръба между Европа и Азия. Естествено ще очакваме също толкова интересен разказ в Avtora.com и оттам!

Втората награда – уикенд за двама в хотел "Хермес" в Банско пък отива при любителя на екстремни преживявания Здравко Григоров от София за пътеписа му "Близки срещи с трети свят – Албания". Със сигурност дестинацията, на която ще го изпратим е доста по-безопасна, топла, уютна и романтична от суровата действителност на Тирана и околности. Затова сме сигурни, че почивката там, макар по-малко вълнуваща, ще бъде пълноценна!

Очаквай пътеписите-победители утре в Avtora.com!

Днес пък ти предлагаме един разказ, който също разказва за пътуване, но не по света, а между две души.

Разказът "Любовен експрес – Варна-Русе“ на Камен Петров така ни впечатли със своята искрено разказана и нестандартна любовна история, че решихме да му дадем специална поощрителна награда – книгата "Бленувам те. Любовни писма на знаменити българи“, осигурена от издателство "Кръгозор".

Сподели.