Мрежата прегря след инфарктния дуел, в който Ваня отстрани Теодора от "Фермата"

Pinterest LinkedIn +

След инфарктен дуел и при невиждано равенство на силите Ваня спечели поредния дуел в риалити шоуто "Фермата". Тя отстрани емоционалната Теодора, чиято многобройна агитка също не издържа и избухна в сълзи в края на последната битка.

Поддръжниците на Теодора бяха повече на брой и значително по-агресивни и нападателни срещу нейната опонентка. Грозното държание на някои от участниците, които се опитваха да пречупят психически Ваня с детински коментари, не остана незабелязано от зрителите. Поздравявайки победителката, те не пропуснаха да осъдят неспортсменското поведение на най-активните опоненти в лагера зад Теодора:

Браво на Ваня! Натри им носовете на тия злобари. Особено Ивайло и Киро.

Тодорка си тръгна най-после и видяхме кривите посърнали физиономии на злобарите КИРчо, Ивайло, Любо и Мартина.

Поведението на Кирил и Ивайло е ужасяващо. Ивайло такъв ли пример дава на синовете си за поведението към жените. Явно не уважава майка си. А Кирил да си пожелае никога никой мъж да не се отнася така с дъщеря му.

Жалко за формата и идеята, за която уж се мъчите да ни обясните, че подкрепяте! Жалко и за мишките които ни представяте за големите мъже! Тази вечер нямах фаворит докато Ивайлото не взе да се обажда! Как подяволите можеш да пожелаеш на човек да падне и то не по точки!?


Припомняме, че Ваня се яви на елиминационен дуел за рекордния за този сезон трети път, а броени минути след края на епизода социалните мрежи на "Фермата" прегряха от окуражителни коментари за нея. Ето част от тях:

Браво, Ваня, и честита трета победа. Спря ми дъха с тези падания, но ти си боец, няма превземки и сълзи. Остани си добра душа, напук на всички злобюли (Иво, Киро и сие). Ех, как чакам да им видя утре вечер помръкналите мутри на тези "аслани".

Заслужава победата заради човещината си и достойното поведение! Лъчезарен човек! Браво!

Ванче, ти доказа, че въпреки психологическия натиск, който имаше от агитката на Теодора, човек, когато не се поддава на този натиск, а прави това, което трябва да прави, Побеждава! Браво! Показа,че си силна!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.