Мрак, липса на бира и глад на концерт на Metallica

Pinterest LinkedIn +

Спиране на тока изненада Metallica и техните почитатели в Кейптаун, Южна Африка. Десет минути след началото на концерта на метъл легендите, токът внезапно спрял и сцената потънала в мрак и тишина, предаде южноафриканският вестник "The Star".

“Защо не сте платили тока”, пошегувал се вокалистът Джеймс Хетфилд (James Hetfield). Феновете понесли стоически временното прекъсване на концерта и извадили запалките.
 
Според вестника, напоследък такива спирания на тока били често явление в Кейптаун и околностите. Организаторът на концерта, Майкъл Анетакис (Michael Anetakis), казал, че причината за спирането на тока не била изяснена, но най-вероятно се дължала на спирането на един от генераторите.

Спирането на тока не беше единствения проблем по време на концерта на Metallica, който бе част от 12-часов музикален фестивал през уикенда, Coca-Cola Colab Massive Mix.
 
Според вестника, опашките за бира били гигантски и се стигнало до ограничението от 2 бири на човек, а храната на щандовете за пържено пиле Nando's свършила в късния следобед.

Анетакис казал пред вестника, че недостигът на бира не бил кой знае какъв проблем, защото имало предостатъчно Кока-Кола, а и били продадени над 80 000 бири. В материала си обаче, вестникът писа, че някои фенове много се ядосали от ограниченията, докато други завъртели черна борса и продавали бирата си на надути цени, на тези, които не искали да се редят на опашка в жегата.

Сподели.