Момиче изпраща съобщение до своя баща астронавт в грандиозна, разбиваща рекорди реклама

Pinterest LinkedIn +

Филмът, който ще видите, е заснет на 18 януари 2015 година, а предназначението му далеч не се изчерпва със създаването на най-новия рекламен спот на Hyundai Genesis, впечатляващ както с идеята, така и с мащабите си. Всъщност те са толкова големи, че този проект намира място в Книгата със световните рекорди на Гинес в категорията "най-голямо изображение, нарисувано чрез дирята на автомобилни гуми", покривайки територия от цели 5,55 квадратни километра!

Концепцията на филма се гради върху емоционалната връзка между астронавт, пребиваващ на Международната космическа станция, и неговата дъщеря тийнейджърка, която тъгува за своя баща и търси начин да му изпрати съобщение от Земята, което той да види с просто око въпреки десетките хиляди километри разстояние от повърхността й, прелитайки над дома си в Хюстън, Тексас.

И без да е режисирана от Кристофър Нолън, с участието на Матю Макконъхи или с времетраене от близо 3 часа, тази четириминутна реклама на флагмана на южнокорейския автомобилен концерн ще ви порази, а защо не и разчувства, което, само по себе си, е заслужаващо адмирации постижение за реклама на лек автомобил.


Сподели.