Molotov пристигнаха в България. След концерта обикалят София и Банско.

Pinterest LinkedIn +

Мексиканската рок група Molotov ще свирят близо 2 часа по време на концерта на 11 април в столичната зала Христо Ботев, стана ясно на пресконференция по повод събитието.

Гостуването на Molotov е по случай втория рожден ден на интернет радио Тангра Мега Рок.

На въпрос, какво смятат да правят по време на престоя си в България, музикантите от Molotov отговориха:

"Ще останем осем дни тук. Мислим да покараме сноуборд в Банско, но смятаме първо да опознаем и София."


Ранди Ебрайт и Тито Фуентес от Molotov споделиха подробности около предстоящия концерт. Снимка: Avtora.com 

Музикантите обещаха да изпълнят по време на концерта всичките си хитове, както и няколко песни от последния албум от 2007 г. - "Eternamiente".

"Ще свирим между 25-30 песни, около два часа. Ще чуете всичките ни класически хитове. Предимно песни от първият ни албум и 6 песни от записа, който се появи през миналата година. Естествено, възможни са импровизации в последния момент, като всичко зависи от количеството текила, която се надяваме организаторите да ни предоставят", споделиха членовете на Molotov по време на пресконференцията.

Освен Molotov, на концерта ще вземат участие и родните групи Светльо & The Legends, Babyface Clan, както и британците Dubious.

Билети за концерта на Molotov могат да бъдат закупени чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети
Ticketstream Bulgaria.

Сподели.