Mоделът Александрина Александрова е рап богиня с кавър на Еминем

Pinterest LinkedIn +

Александрина Александрова е талантлива млада дама. Освен че е един от моделите на Ivet Fashion и покорява безпроблемно модните подиуми, тя има и силно изразена страст към музиката. В случая това личи от изключително впечатляващия й кавър на Rap God на Eminem, който Алекс публикува в личния си канал в YouTube. Видеото вече трупа многобройни споделяния из социалните мрежи. Младата българка не щади емоции и реди завидно бързо рими, като само с това си изпълнение тя подминава славно половината от звездите на родната ни рап сцена. You go, girl! Ако не сте любители на рапа, тя има страхотни изпълнения и в други жанрове, включително бас кавър на Californication на Red Hot Chilli Peppers... Трудно е да се състезаваш с това!

Александрина Александрова е талантлива млада дама. Освен че е един от моделите на Ivet Fashion и покорява безпроблемно модните подиуми, тя има и силно изразена страст към музиката.

В случая това личи от изключително впечатляващия й кавър на Rap God на Eminem, който Алекс публикува в личния си канал в YouTube. Видеото вече трупа многобройни споделяния из социалните мрежи.

Младата българка не щади емоции и реди завидно бързо рими, като само с това си изпълнение тя подминава славно половината от звездите на родната ни рап сцена. You go, girl!

Ако не сте любители на рапа, тя има страхотни изпълнения и в други жанрове, включително бас кавър на Californication на Red Hot Chilli Peppers... Трудно е да се състезаваш с това!


Сподели.