Мобилно приложение предсказва точния момент на смъртта в трилъра "Обратно броене"

Pinterest LinkedIn +

От 25 октомври в кината ще излезе смразяващият кръвта трилър "Обратно броене". Филмът се фокусира върху наболялата тема за зависимостта ни от мобилните телефони. Те са се превърнали в жизненонеобходима част от ежедневието ни – приложения следят графика, финансите, здравето и фитнес програмите ни, дори и любовния ни живот. А смъртта? Има приложение и за нея. Бихте ли се осмелили да го инсталирате?

Този въпрос е в основата на провокативната лента, в която младата медицинска сестра Куин (Елизабет Лейл) сваля приложение на телефона си, за което се твърди, че може да предскаже точния момент на смъртта на човек, до секундата. Когато приложението разкрива на Куин, че ѝ остават само два дни живот, тя не приема нещата сериозно – все едно да повярва на приложение, което обещава, че за два дни ще отслабне с 5 килограма. Но след като открива неоспорими доказателства за реални жертви на приложението, тя трябва да намери начин да се спаси, преди времето ѝ да изтече и да я застигне съдба, по-жестока и от смъртта.

Режисьор и сценарист на филма е Джъстин Дек. Продуценти са Зак Шилър ("The Babysitter"), Джон Рикард ("Rampage: Унищожителите"), Джон Морис ("Instant Family"). В ролите освен Елизабет Лейл ("Имало едно време", "You") са Питър Фачинели ("Здрач"), Ан Уинтър, Талита Бейтман, Тичина Арнолд, П. Дж. Бърн, Джордън Калоуей, Том Сегура, Чарли МакДермът и др.

Гледайте официалния трейлър на "Обратно броене":

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.