Мисис България 2003 се съблече за "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Носителката на титлата “Мисис България 2003” и звезда от най-новия клип на Азис , Магдалена Желязкова. е на корицата на новия септемврийски брой на "Playboy", който се очаква на пазара на 29 август.

Това е първата и единствена актова сесия в кариерата на топманекенката. “Досега не се бях снимала даже за реклами на бельо или бански”, споделя Маги пред списанието.

В рубриката “Момиче на месеца” септемврийският Playboy този път представя не една, а две свои избранички. Русокосата Диана и брюнетката Яна позират в предизвикателни кадри на плажа на курорта “Елените”. Двете “Мис Септември 2006” бяха сред участничките в тазгодишния конкурс Playmate of the Year.


Диана и Яна

С атрактивна фотосесия в новия Playboy се представя и един от най-известните български поп-балети – “Динамик”. Горещите кадри с трите танцьорки са заснети от фотографката Велислава Георгиева на едно специално място извън София. На страниците му се завръща една от най-успешните му корици напоследък – Жасмина от “Сделка или не”.


Жасмина

4 страници с много снимки са отредени и на един специален юбилей – 60-годишнината от появата на бикините, прословутият бански костюм в две части, станал символ на женското разкрепостяване и сексапил.

Интервютата в септемврийския Playboy са с тв водещия Милен Цветков и с нашумелия руски боксьор Николай Валуев, наричан още “Звяра от Изтока”.


Николай Валуев

В рубриката “Паралели” един на друг са противопоставени Слави Трифонов и Камен Воденичаров. “7-те най...” пък разказва за най-мразените личности в световния спорт днес.

Сподели.