Мишо Шамара: След DMX и Snoop Dogg, идва ред на The Game, P. Diddy и Rick Ross!

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Мишо Шамара aka Big Sha пред Avtora.com за дългоочакваното му ново видео с DMX - The Boy Go Off.

Avtora.com: Честито ново видео, Мишо! Чакахме го доста дълго време, защо клипът се забави толкова?

Мишо Шамара: Благодаря, ами имахме някои неща за дооправяне като цензуриране на видеото, например. Освен това, и форматът, в който да го дадем, абе технически подробности общо взето.

.: Какво цензурирахте? Ще има ли нецензурирана версия на парчето/ видеото?

Мишо Шамара: В медиите песента ще е цензурирана. Иначе се продава в пълната версия, основно извън България. Че нали знаеш, тук не обичаме да плащаме за изкуство. Пирати сме.

.: Откъде може да се купи The Boy Go Off?

Мишо Шамара: iTunes и в още доста сайтове.

.: А в България?

Мишо Шамара:
От iTunes ще могат само тези, които са в чужбина, защото в България няма опция и не става, но има други сайтове, от които могат да я купят.

Тук не става въпрос за някакви приходи, а за уважение. Наясно съм, че няма да има кой знае какви печалби - просто трябва да се започне отнякъде..: Въпреки че не успя да се срещнеш на живо с DMX, какви са ти впечатленията от него?


Мишо Шамара:
Докато записвахме, работихме от дистанция, защото имах проблеми с визата и контактувахме по skype. Когато започнахме, той тъкмо беше излязъл от затвора, но въпреки всичко беше много добре настроен и записа всичко много добре.

Наистина е мега талантлив човек и когато влезе в студиото, вкара е##си енергията в целия проект.

.: След като записа парчета със Snoop Dogg и DMX, кой е следващият изпълнител, с който искаш да работиш?


Мишо Шамара:
До момента сме говорили с Thе Game, Rick Ross и P. Diddy. Ще видим какво ще кажат спонсорите по този въпрос.

Във всеки случай искам да дойде моментът, в който и без feat ще мога да правя много гледания в САЩ и по целия свят. Искам да стигна световно ниво. Да може българските изпълнители да работят, както работи колумбийката Шакира, както работи хаитянецът Wyclef Jean, както работи холандката Furgie, Селин Дион от Канада... Така че светът е отворен!.: Как смяташ да постигнеш техния успех?


Мишо Шамара:
Точно сега имам нужда от подкрепата на всички българи по света да представят песента The Boy Go Off, за да може да ни чуе и види този свят. Специално благодаря на Nescafe 3 в 1 за невероятните неща, които подкрепят - значи МОЖЕЛО.

.: Знаеш, че в България, за съжаление, отрицателно настроените хора не са малко и сега след премиерата на видеото ще започнат да хейтват и да плюят.

Мишо Шамара:
Най- лесно е да намериш недостатъците. Ако тръгне човек да търси лошо, винаги ще намери. Но много по-яко е да се кефиш на победите на националния отбор, отколкото да викаш за противника, нали?!

Хубав, лош - аз съм си българин и когато ме хейтват, хейтват себе си. А основните хейтвания са заради акцента ми. Ами да, имам български акцент, защото съм българин и репрезентвам България. В Америка никой няма проблем с това. Само в България се пишат отрицателни коментари за нашия акцент.

.: Какво се случва с промоутърския ти бизнес? Ще има ли друг концерт след този на Lil Jon?

Мишо Шамара:
Чакам добра оферта и се пускам. Нека да дойде в Европа някой, от който ще изкарам пари и се мятам!

Сподели.