Мишо Шамара - Обичай ближния, ближи обичания

Pinterest LinkedIn +

Освен перфектни мускули, през последната година рапърът, титулуван за лидер на родната хип хоп сцена, е натрупал и много нов гняв, който излива без скрупули в албума "Обичай ближния, ближи обичания".

"Този албум е пълен със злоба”, категоричен е варненският хип-хоп император. “И е много, много як!”

В 12-я албум на Шамара е влязло парчето “Гнусният брадан”, както и “Преди две години” в изпълнение на Гумени глави и Конса. Първият сингъл, който вече се завъртя като музикално видео, е “Един ден се напих”. За следващи сингли се чакат “Този ритъм влиза мазно” и “Малко регетон”.

Второто парче в албума пък е дело на голяма компания около Мишо. “Актьори” е съвместно изпълнение с Теди, Мечока, Хората от гетото и Булит. “Записахме песента на едно наше участие във Варна, стана съвсем спонтанно. Запознахме се с Мишо и решихме веднага да направим нещо заедно. Импровизирахме!”, споделят общия проект Хората от гетото.

В момента Мишо е в Щатите, където ще снима поне няколко клипа за парчета от албума. Междувременно в Ърбън ТВ, която стартира съвсем скоро и вече набира позиции, подготвят и в отсъствието на Шамара есенната си програмна схема, която предвижда много нови предавания и специални формати. Вероятно самият Мишо ще направи предаване, а също така и Шошо от Снайпер Рекърдс ще се пробва като водещ на своя авторска програма. Към екипа на Ърбън ТВ ще се присъедини и Колумбиеца.

Следващата амбиция на Мишо Шамара е съвсем скоро да запише unplugged на малка сцена с публика. Там отново ще разчита на подкрепата на хард кораджиите Дъмб Хедз, а за публиката се готвят уникални ремикси на най-яките хитове през годините.

"Обичай ближния, ближи обичания" е на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ R&B Records.

Сподели.