Миша Бартън позира гола за корицата на Cosmopolitan

Pinterest LinkedIn +

Звездата от сериала "Кварталът на богатите" Миша Бартън (Mischa Barton) засне поредната си провокативна фотосесия. 23-годишната красавица се съблече за новия брой на списание Cosmopolitan, на който позира гола на корицата в сесия, озаглавена "Your Body Rocks".

Снимките на Бартън са откровен отговор към критиците, които напоследък я обвиниха, че не поддържа достатъчно външния си вид.
"Човешко е да си самокритичен, но е много по-важно да харесваш това, което виждаш в огледалото. Щастлива съм с тялото, което имам", разкрива тя в интервюто към броя.

Бартън споделя още, че раздялата с последния й приятел - Тайлър Лок (Taylor Locke) й е помогнала много да израстне като характер.

"След като скъсах с Тайлър, бях като разбита дълго време. Един ден обаче си казах - стига и си наложих да го превъзмогна. Сега спокойно мога да кажа, че нищо не ти помага да израстнеш по-бързо от това да разбереш, че някой просто не е достатъчно добър за теб".


 

Mиша Бартън се появява гола на корицата на Cosmopolitan само няколко месеца, след като същото стори и колежката й Дженифър Анистън (Jennifer Aniston). Издателите се надяват настоящият брой да бъде също толкова успешен.

Сподели.