Мис Тигрова си сложи гърди и си търси мъж. Ето какви са критериите

Pinterest LinkedIn +

Мис Тигрова сподели, че чувства сериозно неразположение след като си е "сложила" нови гърди, което явно вече е преодоляла, тъй като обяви, че си търси мъж.

Дамата, чиято страница във Фейсбук е харесана над 34 хил. пъти, разкри, че след операцията "няма никакво настроение за нищо, не се радва на чалгата в кората, не се е въртяла и набирала на пилона и усеща проблеми с вестибуларния апарат".

Сега Мая е готова за нови предизвикателства и търси своята нова половинка.Тя е сътворила сайт, в който обяснява какви са критериите, на които трябва да отговарят господата. Участниците в "проекта" трябва да попълнят и няколко подбрани от нея тестове, трябва да посочат име, възраст, професия, ръст, както и да приложат актуална снимка. Всички отговорили подобаващо на очакванията й ще бъдат поканени на среща.

"В днешния дигитален свят много хора, нямат време за срещи, защото са заети с работа. Един ден се събудих и се запитах "Аз не искам да си намеря мъж от стриптийз бара, тогава къде ще го намеря като не ходя никъде?" Повечето хора, които работят през деня имат доста контакти с хора и на тях не им се налага да търсят гаджета в интернет, но моите са ограничени само в работата ми. Лошото в нета е, че не знаеш колко фалшив е профила с когото си пишеш", гласят част от думите на Мис Тигрова.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.