Мис Гибралтар стана Мис Свят 2009!

Pinterest LinkedIn +

23-годишната представителка на Гибралтар Каяне Алдорино (Kaiane Aldorino) бе избрана за най-красивата жена в света за 2009 година.

Мис Гибралтар получи скъпоценната корона от миналогодишната носителка на титлата - рускинята Ксения Сухинова.

"Нямам думи. Наистина съм много щастлива. Благодаря ви Южна Африка, това е един от най-прекрасните моменти в живота ми", коментира развълнувано победителката.

Каяне Алдорино бе избрана за Мис Свят 2009 измежду общо 112 красавици от цялото земно кълбо, сред които бе и родната представителка Антония Петрова.
Българката обаче не успя да се класира дори сред 16-те полуфиналистки.Първа подгласничка на победителката от Гибралтар стана Мис Мексико Перла Белтран (Perla Beltran), а на трето място се класира Мис Южна Африка Татум Кешвар (Tatum Keshwar).

За седми път в историята на конкурса, финалът на Мис Свят се проведе в Йоханесбург, Южна Африка. Двучасовата бляскава церемония, която представи традициите и културното богатство на страната, струваше на организаторите близо 12 милиона долара.

Виж още снимки на Мис Свят 2009 Каяне Алдорино >>

Виж снимки на Мисис Свят 2009 рускинята Виктория Радочинская >>

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.