Mini Ninjas се завръщат с нови, Kinect приключения

Pinterest LinkedIn +

Три години след рилийза на топло възприетия от критиката (MetaScore 73/100) и феновете (8.5/10) екшън адвенчър Mini Ninjas за PC, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii и Xbox 360 (а в последствие и за Mac и Google Chrome), в края на юни Square Enix ще издадат нова игра от поредицата, предназначена ексклузивно за Xbox 360 с Kinect.

Mini Ninjas Adventures ще бъде разпространена единствено в дигитален формат в Xbox Live Arcade и ще може да бъде закупена срещу 800 MP ($10). За разлика от оригиналната игра, Adventures се разработва от Side-kick Ltd, тъй като човешкият ресурс на IO Interactive е впрегнат в производството на Hitman Absolution.

Както предполагат заглавието на играта и съвместимостта й със сензорното устройство на Microsoft, Mini Ninjas Adventures ще въвлече играчите в много и сериозни изпитания, които ще трябва да бъдат преодолени с цел спасяването на майсторът нинджа.

За да го сторят, героите ще разполагат както с физическа атака, така и с магически способности, като провеждането на битките ще се осъществява не само чрез съответните добре премерени движения, но и чрез гласови команди.

Уменията на всеки нинджа ще се усъвършенстват и подлагат на изпитание в хода на играта чрез изиграването на включените в нея мини игри.

Сподели.