Мики Рурк нокаутира за секунди кеч звездата Крис Джерико

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Мики Рурк (Mickey Rourke) oстави без дъх зрителите на ежегодния фестивал по кеч "Wrestlemania-25". Актьорът спази обещанието си да се изправи срещу звездата на WWE Крис Джерико (Chris Jericho) и само след няколко удара изпрати професионалиста в несвяст на пода.

Първоначално Рурк присъстваше в залата единствено като зрител, но след провокация от страна на Джерико, се качи на ринга и показа, че все още не е загубил добрата си спортна форма от началото на 90-те години на миналия век, когато се състезаваше като боксьор.

Припомняме, че словесният двубой между двамата започна още след като актьорът получи "Златен глобус" за ролята си в "The Wrestler". 
 


В интервю Рурк разкри, че никак не е останал доволен от коментарите на кечиста за играта му и го предизвика на дуел. Отговорът на Джерико бе, че съперникът му не прави разлика между кино и реалност и е готов на двубой по всяко време.

В крайна сметка на 5 април се стигна и до дългоочакваната среща на ринга между двамата, завършила с убедителен успех за холивудската звезда.

Сподели.