Мик Джагър: Кийт Ричардс ми се извини за малкия пенис - иначе нямаше да има 50 & Counting Tour

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът Rolling Stones Мик Джагър призна, че извинението на Кийт Ричардс, който определи пениса му като малък, е било условие за събирането на музикантите по повод 50-годишнината на легендарната група.

69-годишният Джагър бил жестоко обиден на своя колега и връстник Ричардс, който написа за него в издадената през 2010 г. биографичната книга Life: "На Мариан Фейтфул не й е било много забавно с малкия му инструмент. Знам, че има огромни топки, но те не са достатъчни, за да запълнят празнината".

След публикуването на биографията отношенията между двамата музиканти охладняха и месеци наред Мик Джагър не разговаряше с Кийт Ричардс, докато последният не му се извини.

"Оправихме проблема по свой си начин, така да се каже. Казах му, че съжалявам ако съм му причинил някакви неудобства или болка или нещо такова. Бих казал всичко, за да съберем бандата отново, разбирате ли? Бих излъгал и майка си", сподели в интервю за Rolling Stone Кийт Ричардс.

От своя страна легендарният фронтмен също коментира затоплянето на отношенията между двамата в друго интервю за изданието, в което призна: "Да, смятам, че е добре, че дойде и ми каза това. Всъщност изобщо не ми се говори на тази тема, но се радвам, че Кийт се извини и, да, това наистина беше условие (за събирането на групата)".

В момента турнето 50 & Counting Tour на рок ветераните от The Rolling Stones преминава през САЩ. Бандата ще се върне в Англия, за да се включи във фестивала Гластънбъри на 29 юни. Освен това англичаните планират и две участия в прочутия Хайд парк в Лондон на 6 и 13 юли 2013 г.

Сподели.