Михаела Маринова представи парчето "Един срещу друг"

Pinterest LinkedIn +

Победителката в последния сезон на шоуто за звездни имитации "Като две капки вода" Михаела Маринова представи новото си парче "Един срещу друг". Музиката е дело на изпълнителката и на Борислав Тонев, Павел Николов, Pavell от дуета Pavell и Venci Venc' и Кристиан Костов, който изведе България до второто място на песенния конкурс Евровизия през 2017 г. Текстът е на Павел и Иво Добрев, познат на широката публика от музикалния формат X Factor, а извън музиката - и като приятеля на Михаела Маринова. Режисьор на видеото е Люси Иларионов, чието дело са клиповете на едни от най-големите ни звезди в бранша.

Победителката в последния сезон на шоуто за звездни имитации "Като две капки вода" Михаела Маринова представи новото си парче "Един срещу друг".

Музиката е дело на изпълнителката и на Борислав Тонев, Павел Николов, Pavell от дуета Pavell и Venci Venc' и Кристиан Костов, който изведе България до второто място на песенния конкурс Евровизия през 2017 г. Текстът е на Павел и Иво Добрев, познат на широката публика от музикалния формат X Factor, а извън музиката - и като приятеля на Михаела Маринова.

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, чието дело са клиповете на едни от най-големите ни звезди в бранша.


Сподели.