Михаела Филевa тръгва на национално турне

Pinterest LinkedIn +

След успешния си първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК през есента Михаела Филева планира турне в четири български града: в Летния театър в Пловдив (19 септември), в зала "Яворов" в Благоевград (17 октомври), в Двореца на културата и спорта във Велико Търново (23 октомври) и във Фестивалния комплекс във Варна (24 октомври).

Музика, танци и шоу, събрани във впечатляваща мултимедийна продукция, очаква публиката в страната. Очарователната изпълнителка ще изпълни най-големите си хитове, както и новото горещо парче "Латино сеньорита" (feat. ToTo H), което вече владее лятото. С Михаела по време на турнето ще бъде и бендът, с който тя излезе на сцената на НДК, селектиран от музикалния директор Борислав Бояджиев-Борче. Това са Васил Крумов, Васил Вутев, Александър Обретенов, Краси Тодоров и трио "Тринити". По време на концертите в страната любимата изпълнителка ще бъде заедно и със своите танцьори от "RiO Crew".

"На 18 април в зала 1 на НДК се сбъдна още една моя мечта! Благодарение на вас първият ми самостоятелен концерт беше нещо незабравимо, което дълго ще помним! Сега, заедно с всички замесени, идваме и във вашия град", обяви в офицалната си фейсбук страница Михаела Филева.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.