Microsoft Presenter Mouse 8000 - пълен контрол!

Pinterest LinkedIn +

Най-новата лаптоп мишка на Microsoft е оптималният баланс между компактност и качество. Комбинирайки лекотатата и липсата на кабели с множество програмируеми функции, тя е удобна, както за офис работа, така и за сериозен гейминг.

Компактният дизайн на Microsoft Laser 8000 я прави перфектна за работа, дори на много ограничени като площ повърхности. В същото време Bluetooth сигналът, подаван към РС-то, посредством USB адаптор, е достатъчно силен, за да може да се използва нормално на няколко метра разстояние от екрана.

Bluetooth-а обаче се оказва нож с две остриета. Ако лаптопът разполага с вграден Bluetooth адаптор и в същото време е включен и на мобилния ви телефон, трябва внимателно да се сдвоят съответните устройства, за да работи мишката нормално. Но в такъв случай няма нужда от Bluetooth - USB адаптора.Microsoft Presenter Mouse 8000 се конторолира много добре. Мишката предлага резолюция от 6000 фрейма в секунда и резолюция от 1000 dpi, което я превръща в един от най-точните и "плавни" контролери на пазара. Лазерът е много силен и работи нормално, дори на най-неблагоприятните за целта повърхности (отразяващи или разсейващи светлината).

Интересна функция е Digital Ink. Тя позволява появата на виртуална химикалка в power point презентациите, която може да се използва за насочване на вниманието към определени зони на екрана.

Microsoft Presenter Mouse 8000 е придружена от доста "дебел" софтуерен пакет, с продукти на Microsoft. След свързването на мишката към РС-то и инсталиране на драйверите, може да се настроят допълнителните й бутони.

Мишката се зарежда от две ААА батерии. При нормална работа те могат да издържат до 4-5 месеца. Но тъй като мишката може да се използва и за дистанционно и за мултимедийните функции на РС-то, животът на батериите може да падне до 3 месеца.Технически характеристики:
Име: Microsoft Presenter Mouse 8000
Модел: Laser 8000
Цвят: Сребро-Черно
Свързване: USB
Технология: Laser wireless

Купи от: Plesio
Сподели.