Microsoft обявиха Halo 4 Limited Edition, UNSC Infinity Multiplayer Hub

Pinterest LinkedIn +

Microsoft обявиха съдържанието на Limited Edition версията на Halo 4, която феновете на култовия sci-fi FPS франчайз ще могат да придобият срещу $100.

По-голямата част от него ще бъде в дигитален формат, като се започне с трите DLC пакета, които ще добавят общо девет карти към наличните в базовата версия на играта, и се стигне до ексклузивните мейкинг видеоматериали.

Освен тях, Limited Edition ще включва уникални in-game оръжие и емблема, Spartan-IV скинове, 90-минутна версия на игралната уеб поредица Halo 4: Forward Unto Dawn, която предстои да направи своята премиера в седмиците преди появата на играта на 6 ноември, и др.

Едновременно с анонса на Limited Edition, Microsoft хвърлиха още малко светлина върху мултиплеър сегмента на Halo 4, който "ще бъде вграден в сюжета на Halo както никога досега". По същество UNSC Infinity ще изпълнява ролята на мутлиплеър център, в който играчите ще могат да индивидуализират своя герой и да следят прогреса си в играта в различните режими.

Сред новите мултиплеър режими, както вече бе съобщено, ще са Spartan Ops, за който ежеседмично ще излизат нови мисии, и Regicide. Всички съревнователни режими в Halo 4 ще бъдат наричани с общото название War Games.

Сподели.