Michael Jackson в болница, вместо в съда

Pinterest LinkedIn +

На 15 февруари, Michael Jackson е приет спешно в болница малко преди съдебно дело и, според думите на адвоката му е “Много, много болен”. По сведения от близкото здравно заведение, в което е постъпил, диагнозата на поп звездата е изключително тежък случай на грип.

Певецът е взет от ранчото си “Невърленд” в 8.05 ч., местно време, но по пътя към съда са се появили първите признаци на заболяването. Приет e в здравния център Marian Medical, след интервенция с течности състоянието му се е стабилизирало. 15 минути по-късно, адвокатът му е съобщил на съда за случая.

Главният съдия е помолил по един адвокат от двете страни на делото да го придружат, по време на подробния му разговор с лекар от Marian Medical Center. Лекарят е потвърдил, че пациантът страда от сериозен случай на грип.

Несъстоялото се второ заседание по делото за сексуално насилие над деца е отложено за 22 февруари. Негов предмет е било разглеждане на евентуалния състав на съдебните заседатели по случая. От 240 кандидата трябва да бъдат избрани 12-те най-достойни, както и 8 резерви.

В защита на певеца ще се включат Елизабет Тейлър (Elizabeth Taylor), Даяна Рос (Diana Ross) и Стиви Уандър (Stevie Wonder).

В отсрещната страна ще бъде съпругата на Джeксън, както и журналиста Мартин Башир (Martin Bashir), заснел скандалния филм «Живот с Майкъл Джексън» през 2003 г.

Списък на вероятни свидетели по делото е разгледано от адвокатите в понеделник, 7 февруари. В него са имената на Ник Картър (Nick Carter) от Backstreet Boys, популярните американски телевизионни водещи Лари Кинг (Larry King) и Джей Лено (Jay Leno), вокалистът на Bee Gees, Бари Гиб (Barry Gibb), актьорът Крис Такър (Chris Tucker), както и двете деца на поп-звездата.


Сподели.