Michael Jackson се превърна в кралица на Арабия

Pinterest LinkedIn +

Не минава и седмица без “кралят на попа” Майкъл Джексън (Michael Jackson) да се появи отново в заглавията на световните медии.

Този път повода за това е решението на екстравагантния певец да се маскира като жена и да отиде на пазар в търговски център в столицата на Бахрейн, Манама, където се скри след края на миналогодишното дело за блудство с деца.

Вместо да се остане незабелязан, обаче, Джексън за пореден път привлече вниманието на всички с ексцентричното си поведение.
Според свидетели, цитирани от ежедневника Arab News, традиционното за жените в мюсюлманската страна облекло му стояло безупречно, но го издавали пилотските очила и мъжките обувки.

Никой не носи тъмни очила в магазина, особено привечер”, казва  за вестника посетителка в магазина станала свидетел на случката. Според нея, Джексън бил придружен от бодигардове, трите си деца, също “опаковани” в шалове, и неидентифицирана жена.

Пред вестника очевидката каза още, че когато го заговорила, той се държал много любезно, ръкувал се с нея и й дал автограф.
Според други публикации, щом Джексън осъзнал, че всички наоколо са го разпознали, веднага напуснал търговския център.

На излизане, неизвестната му придружителка помолила струпалите се фотографи да не снимат защото плашели децата. След това групата отпрашила в джип с тъмни стъкла.
 
Това не е първият случай, в който странното поведение на Джексън по магазините привлича вниманието на медиите. През ноември миналата година, се появиха публикации, че Джексън най-невъзмутимо влязъл в дамската тоалетна на търговски център в Дубай и започнал да си слага грим.

Тогава негов говорител отрече публикациите за грима и каза, че певецът объркал тоалетните понеже не знаел арабски и щом осъзнал грешката си, излязъл от помещението.

Сподели.