Michael Jackson направи изявление преди делото си

Pinterest LinkedIn +

Суперзвездата Michael Jackson направи изявление за медиите преди старта на процеса срещу него, който започва на 31 януари. Делото бе отложено от 16 януари и ще се разглежда от съда в Санта Моника, Калифорния.

Двеминутното видео с изявлението може да се види на единствения официалeн сайт за новини относно изпълнителя - http://www.mjjsource.com

Певецът заклейми информацията, която се пуска за неговото дело в медиите като “отвратителна и лъжлива”, но декларира своето доверие в правосъдната система на Щатите.

Той заявява още:
“Преди години, позволих на едно семейството да посети и прекара известно време в Невърленд. Невърленд е моят дом, позволих на това семейство да дойде в дома ми само защото казаха, че техния син е болен от рак и, че се нуждае от моята помощ. През годините, аз съм помагал на стотици болни или страдащи деца. Последвалите събития се превърнаха в кошмар за моето семейство, децата ми и мен самият. Никога няма да се поставя в такава уязвима позиция отново.”

Срещу 46-годишния певец са повдигнати 10 обвинения за насилие спрямо малолетни, включително за блудство, сексуални действия и насилствено отвличане. От ноември, той е на свобода срещу огромна парична гаранция. Джексън не се признава за виновен и дори отказа да му бъде направена ДНК проба.

Сподели.