Michael Bolton и INXS идват за концерти в България

Pinterest LinkedIn +

Поп-рок изпълнителят Майкъл Болтън (Michael Bolton), легендарната група INXS и "Night Of The Sultans" ще зарадват българската публика с участия на живо през 2007 година, стана ясно на пресконференция днес сутринта.

И трите шоута са организирани от Vivatel и Болкан Ентeртейнмент Компани и са със специалното съдействие на Дейвид Либерберг от Rock and More София.

Първото от трите големи събития през идната година ще е на популярната денс-формация "Night Of The Sultans" на 5 март. "Султаните" ще представят спектакъла си "Легендата на Пандора" в зала 1 на НДК. Във формацията участват 70 души, а гардеробът на танцьорите наброява 500 костюма за една вечер.

Продуцент на групата е Марсел Аврам (Marcel Awram), който се свързва с имена от шоубизнеса като Майкъл Джексън, Пол Маккартни, AC DC, Rolling Stones и мн. др. Танцьорите са предимно от Турция, което определя и по-ориенталската им визия.
Билетите са на цени от 20 до 35 лева и ще бъдат пуснати в продажба в средата на януари.

Българските фенове на световноизвестната група INXS ще имат възможност да ги чуят и видят на живо на 31 май. Събитието ще се състои на стадион "Академик" в София. Цените на билетите ще са от 35 до 50 лева.

Пред българска публика групата ще изпълни някои от най-големите си хитове, както и песни от последния судиен албум "Switch". Това е и първият албум на INXS, записан с новия вокал - канадеца Джей Ди Форчън (JD Fortune). По време на 25-годишната си кариера INXS имат над 4000 изпълнения на живо, изнесени пред повече от 25 милиона души.


Организаторите по време на пресконференцията
Снимка: Avtora.com


Концертът на Майкъл Болтън ще се състои на 5 юли в зала 1 на НДК. Цените на билетите ще варират от 35 до 60 лева.

Организаторите преговарят и с други световноизвестни изпълнители, но предпочетоха да не издават имена, докато всичко не е 100 % сигурно. В този контекст Дейвид Либерберг каза: "Другите говорят, но нищо не правят. Всеки може да каже, че ще докара Майкъл Болтън, но това е само лош сън, ние докарахме Майкъл Болтън".

"Трябва да внимаваме, защото не сме единствените промоутъри. В България има и други агенции, те също ще организират шоу-програми през 2007 година. Трябва да се внимава пазарът да не се пренасити, защото така изпълнителите ще си пречат",
каза още Либеберг. 

На въпрос дали зала 1 ще побере всички фенове на Майкъл Болтън Петър Петров от Болкан Ентъртймънт Компани каза: "Мислили сме за стадион, но като че ли зала 1 на НДК отговаря на класата на Майкъл Болтън."

Билети за трите събития ще се продават на стандартните за това места.
Сподели.